PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

absolutely sure it is not working

  1. I use now since years the combination of GravityForms and MailChimp with the MailChimp plugin without any problems. Since now more than 3 weeks I have seen many subscribers not confirming the subscription and realize that something is not working. I have now controlled all settings, made a all new API, turned off/on the plugins, made all connections to MailChimp plugin new in back-end, but still it is NOT working anymore.

    On this site I have more than 10 different forms, all with the MailChimp integrated, here the simple Newsletter form: http://hardthaus.de/kontakt/newsletter/

    The problem is that I get no response from MailChimp at all, NO CONNECTION somehow?
    I have turned of all Plugins and still no response from MailChimp!

    I have found this Topic: http://www.gravityhelp.com/forums/topic/data-not-sent-to-mailchimp
    If you are absolutely sure it is not working I would suggest doing the following...

    - Make sure you are running the latest version of the MailChimp Add-On.
    - Edit your MailChimp Feed and re-save it.
    - Test again.

    If it still doesn't work... post your own support request on this issue and someone on the support team can assist you after you have done the above.

    Posted 7 years ago on Tuesday February 28, 2012 | Permalink
  2. Now it seems to work again, somehow !
    I don't know why or how? but a few new customers did sign up..... maybe it was really something about turning off on setting up MailChimp again or?
    I think it must have to do with my own server, and e-mails hosted on the server?
    I have a Dedicated Server by a German hosting firm, they cannot help at all, not even responding, just standard answers. Today I have tested with a GMail account, in a second I got my respond. But if I use a e-mail hosted on my server I get no respond from MailChimp?

    I have been in contact with MailChimp too, they have found no issues too, so it probably a local thing if it does not work.

    If anybody here have an idear why? then leave a reply, please.......:-)

    Sorry about Topic... but i was a kind of desperate not finding any problem to clear and seeing my list standing still. Please forget this Topic I will have to dig into server settings I think.

    Posted 7 years ago on Wednesday February 29, 2012 | Permalink