PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Correct Answer Class not Applying in HTML

  1. I have a quiz that's broken up into multiple pages. Sometimes the class for the quiz correct question is applied and my formatting is as well - but after page 3 it is not. I've tried refreshing and clearing my cache but I'm running into the same issue. I have a screenshot I can share showing that I have a correct answer chosen

    https://www.evernote.com/shard/s116/sh/4a3ccfab-f7a4-4d7e-a2db-a5d3d21b3f23/0c4ebc2cdeced29dbe3fc4e5b169a2d9

    And here's the website: http://www.acupuncturereviewclasses.com/state-board-class-quiz-3

    Posted 5 years ago on Monday May 20, 2013 | Permalink
  2. Brittany,

    When I take a look at that screenshot, it appears as though you've selected the wrong answer according to the form builder portion of your screenshot versus the selected answer for that field on your form.

    Posted 5 years ago on Monday May 20, 2013 | Permalink
  3. Please re-read my question. Yes, I selected the wrong answer on purpose on the front end of the quiz. In the code (firebug) you can see that I've inspected the element for the correct answer - which is shown on the backend in gravity forms. Thus, if you actually go to the link I provided, you can further see that this happens after page 3.

    Posted 5 years ago on Tuesday May 21, 2013 | Permalink
  4. Handling via priority support.

    Posted 5 years ago on Wednesday May 22, 2013 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.