PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Create new site

  1. I saw a few topics mentioning that you can add new sites with the User Registration add-on, but I have no idea how to set this up.

    I've added a form, used that form for a new User Registration feed, but I don't see an option to add a new site. It's on the mainsite btw (read that there's a restriction for it on sub-sites).
    Should I be getting an extra option for the feed or how does this work?

    Posted 8 years ago on Friday April 29, 2011 | Permalink
  2. If your site is running WordPress Multi-Site when creating a User Registration feed there should be a section to say you want to create a site, you then map site creation fields (site name, etc.) using the fields that are displayed.

    Posted 8 years ago on Friday April 29, 2011 | Permalink
  3. Well, as I stated: there are no new-site fields. I only have the Standard, User Meta and Additional Options sections. And in the Additional Options section I only have "Send Email?" and "Registration Condition". That's it.

    Screenshot.

    Posted 8 years ago on Friday April 29, 2011 | Permalink
  4. What version of WordPress and the User Registration Add-On are you running (you can get this from your Plugins list page)?

    We may need a login to check this out, it should detect if your WordPress site is in multi-site mode and automatically display those additional options. Also is the user account you are using a Super Admin account?

    Posted 8 years ago on Friday April 29, 2011 | Permalink
  5. Latest versions of WP, GF & the add-ons. The user is a super admin, yes.

    Posted 8 years ago on Friday April 29, 2011 | Permalink
  6. Send us a WordPress admin login for this site to us via our Contact Us form and i'll have a developer take a look and see what is going on.

    Posted 8 years ago on Friday April 29, 2011 | Permalink
  7. Done.

    Posted 8 years ago on Friday April 29, 2011 | Permalink
  8. FYI, the issue has been resolved :) (with a newer version of the User Registration add-on).

    Posted 8 years ago on Saturday April 30, 2011 | Permalink