PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Customer Email Receipt not being sent

  1. Using the Authorize.net add-on I am not receiving a customer receipt. Currently the plugin is in production mode, the "Send Authorize.Net email receipt." option is checked on the form, the authorize.net account is in test mode (and the options are set up in the merchant account to send emails...plus my "customer" email and authorize.net merchant email are different so no gmail tom-foolery going on there), and I am receiving the gravity forms email after the purchase. I thought that the authorize.net system in Test mode was supposed to act exactly like production mode, just without the actual charges so I'm not sure what's going on. I noticed in the Authorize.net.php file in the add-on that the option "x_email_customer" was set to false by default...I tried setting that to true but it didn't seem to make any difference. Any help would be much appreciated

    Thanks

    Posted 8 years ago on Friday March 15, 2013 | Permalink
  2. Just to add some more info: the owner of the Authorize.net account worked with their support team and they determined that the receipt emails were being sent when they went directly through their terminal...so they have said that it's not a problem on their end.

    Posted 8 years ago on Friday March 15, 2013 | Permalink
  3. Please open a priority support ticket for this issue. I believe they have worked through an issue like this recently. http://www.gravityhelp.com/priority-support/

    Thank you.

    Posted 8 years ago on Saturday March 16, 2013 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.