PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Entries not making it into AWeber

  1. Gents;

    I've pulled out what remaining hair I have... Can't seem to get GF to insert entries into AWeber.

    http://www.myactsofsedition.com/alerts/

    I use Pipity with no issues.

    I have the latest code... Could use a hand.

    Thanks

    Chaz

    Posted 5 years ago on Sunday July 22, 2012 | Permalink
  2. What is pipity?

    Have you checked back to see if your entries have made it to AWeber? There is a delay of a few minutes (up to 20 minutes) sometimes before adding subscribers.

    Posted 5 years ago on Tuesday July 24, 2012 | Permalink
  3. Hi,

    I'm having the same issue.
    I create a form, add it to an aweber feed, but none of the users data is being exported to aweber.
    Am I missing something here?

    And it was more than 20 minutes ago. I signed myself up using a different email and I checked the account and 10 hours later, I still haven't received the confirmation email from aweber, and if I search for this email address on my aweber account, I do not find it.
    I do find the entry in my WP/Gravity list though.

    Please help.

    Posted 5 years ago on Sunday March 17, 2013 | Permalink
  4. Please share a link to the page on your site where we can test your form.

    Are you using the "Opt-In Condition" on the AWeber feed? Only entries that satisfy that condition will be sent to AWeber.

    Posted 5 years ago on Sunday March 17, 2013 | Permalink
  5. Please find link below. I am not using an opt in condition for any of my forms.

    http://stockmarketforbeginnersschool.com/start-here/

    Thank you for your help.

    Posted 5 years ago on Tuesday March 19, 2013 | Permalink
  6. I think the issue may be that you are using the same form multiple times on one page. Form submissions will not work properly when you do that.

    Please duplicate the form and then embed three different forms into the page. Be sure to map an AWeber feed for each form after you duplicate the forms.

    Also, try submitting your form #2 from the form preview (assuming that is the one which is mapped to AWeber) and see if it subscribes the visitor properly from there.

    Posted 5 years ago on Tuesday March 19, 2013 | Permalink
  7. Chris,

    Thank you for your help.
    I will duplicate the forms going forward and now I am getting the subscription added to aweber.

    I really appreciate your help.

    Posted 5 years ago on Tuesday March 19, 2013 | Permalink
  8. You're welcome.

    Posted 5 years ago on Tuesday March 19, 2013 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.

Support Tickets

Open A New Support Ticket
 Open A New Priority Support Ticket *

* Developer license holders only