PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Possible bug: conditional logic not working w/ signature field

  1. Harelin
    Member

    When I apply any sort of conditional logic to a Signature field, it breaks the entire form - nothing displays in the Preview. Unchecking the Conditional Logic option causes the form to return to normal. Not a big deal since it's still in beta, but thought I'd mention it in case it's not a known issue.

    Posted 7 years ago on Monday February 20, 2012 | Permalink
  2. Haven't seen that yet. Thanks for the report, we'll check it out.

    Posted 7 years ago on Monday February 20, 2012 | Permalink
  3. I am using conditional logic with 3 signatures on 1 form and have not experienced any issues with it. Works great.

    Posted 7 years ago on Tuesday February 28, 2012 | Permalink
  4. tcs
    Member

    I have a similar problem to @harelin

    My form could not be previewed (with GF preview). When I delete the signature field it can be previewed fine. Put it back and can't preview again.

    The form displays ok at the front end (for workaround) but preview is definately affected for me. Unlike @harelin my signature field doesn't have any conditional logic on it directly.

    There is other conditional logic and gf css classes used in the form so I am guessing there is some kind of problem created by other fields. I can export the form if it helps.

    Posted 7 years ago on Saturday March 17, 2012 | Permalink
  5. OH I read it wrong... my form works (well not perfect in IE9) but the "preview" does not work for me when the signature field is added. I mentioned this to Kevin already.

    Posted 7 years ago on Saturday March 17, 2012 | Permalink