PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Site Address and Username Conflict?

  1. I'm using the action "Update User" to allow an already logged in user to "create a new site" on my multisite network. However, I've run in to a minor quirk: If I use the username as the Site address I get a validation error, "Sorry, that site is reserved!"

    I created a quick screencast and uploaded the (unlisted) video here: https://www.youtube.com/watch?v=0tSO05qlAoY

    Of course I can use any "Site Address" other than the username and it works fine. Has anyone run into this before? Thoughts?

    How can I solve this conflict? Thanks!

    Posted 4 years ago on Friday June 14, 2013 | Permalink
  2. If anyone is interested, I scooted around the problem by allows users to sign up with their email address as the "username". See: http://www.gravityhelp.com/forums/topic/upon-update-15-you-cannot-use-the-email-field-to-populate-the-username-field#post-246441

    ...which means there will never be a conflict when they go to choose a sub-domain for their network site.

    Posted 4 years ago on Sunday July 7, 2013 | Permalink
  3. Richard Vav
    Administrator

    If you still require assistance with this please open a new support ticket or a priority support ticket if you are a developer license holder. Thank you.

    Posted 4 years ago on Thursday July 25, 2013 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.

Support Tickets

Open A New Support Ticket
 Open A New Priority Support Ticket *

* Developer license holders only