PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Ajax not working on multiple forms on same page. Validation not working

  1. I have multiple forms on the same page. Each form has a different ID (form ID and div id). The forms are contained within flexslider slides and popup in a lightbox as shown http://websitesetuppro.com/how-to-open-gravity-forms-form-in-a-lightbox/.

    The issue i am having is that the first form and the last form within the slider do not validate and AJAX doesnt seem to be working. If I change the order of the forms it doesnt make a difference. Its always the first and last forms in the sliders that dont give validation errors to the users.

    http://www.leadsbyweb.com/newsite/

    can you please help?

    Posted 7 years ago on Monday December 3, 2012 | Permalink
  2. I'll have one of the development team members take a look at this.

    Posted 7 years ago on Tuesday December 4, 2012 | Permalink
  3. Thanks, I would appreciate that.

    Posted 7 years ago on Wednesday December 5, 2012 | Permalink
  4. Any luck? Also the confirmation page redirect is not working. I would really like support on this as soon as possible.

    Posted 7 years ago on Thursday December 6, 2012 | Permalink
  5. I did not hear back from them. I will check with them again today.

    Posted 7 years ago on Thursday December 6, 2012 | Permalink
  6. After discussing with the development team, it seems there is some sort of JavaScript conflict between that slider and Gravity Forms. These conflicts are difficult to troubleshoot and we may not be able to do anything on our end to resolve it.

    Posted 7 years ago on Friday December 7, 2012 | Permalink
  7. Hi Chris - the solution was actually quite simple. All i did was move the div that contained the form outside of the flexslider html.

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  8. I'm glad the fix was that simple. Glad you got that to work.

    Posted 7 years ago on Thursday December 13, 2012 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.