PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Can't add a Radio Button to Existing form

  1. I have an existing form that I created for a client that has page breaks and is 9 pages long. They asked me to add a simple yes/no radio button to the form, however it will not allow me to add this to the form. I have tried simply adding it and also duplicating an existing radio button field that is within the form and not matter what it does not allow for the new field.

    Any suggestions as to why this would be occurring? The form can be seen at http://syit.us/rDC22Z.

    The form was originally designed with a previous version of Gravity Forms, but I have continued to update the plugin as each release was provided.

    Thanks in advance for any help.

    Posted 7 years ago on Saturday December 31, 2011 | Permalink
  2. kyle
    Member

    Can you add other field types? Are you getting any JavaScript errors on the page?

    Posted 7 years ago on Saturday December 31, 2011 | Permalink
  3. No errors on the page and I can't add any other field types either.

    Posted 7 years ago on Saturday December 31, 2011 | Permalink
  4. Have you tried testing for a theme or plugin conflict?

    http://www.gravityhelp.com/documentation/page/Testing_for_a_Theme/Plugin_Conflict

    Could also potentially be a memory issue.

    http://www.nerdgrind.com/increase-wordpress-and-php-memory-limit/

    Posted 7 years ago on Sunday January 1, 2012 | Permalink
  5. Thanks to everyone that posted on this thread. I figured out how to work around the issue yesterday. It seems that since I was using Google Chrome 16.0.912.63 m it would not work for some reason. I tried adding the radio button field using Firefox 9 and it worked with no problems.

    So large in part, if anyone is having troubles using Gravity Forms in a particular browser, then try a different one to see if the problem still occurs.

    Posted 7 years ago on Monday January 2, 2012 | Permalink