PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Can't delete entries on any form since WP 3.5 upgrade

  1. Hey guys,

    All of my forms still function and I can edit them no problem.

    What I can't do after upgrading to WP 3.5 is DELETE any entries from any form on my site.

    When I try and 'trash' and entry, the page merely loads the first form in my list of gravity forms and displays the entries in it.

    Regardless of which form I try to delete an entry on, it just loads up the entries from the FIRST form in my list of forms and that's it.

    Tried it with NO plugins active.

    Could someone confirm if this is the behaviour they are seeing in WP 3.5?

    Thanks :)

    Posted 9 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  2. sfoxe
    Member

    I can confirm this is also happening for me after the WP 3.5 upgrade.

    Its important to note this behaviour only applies to actions you click on when hovering over an entry. If you click the checkboxes for entries you wish to delete, and choose an action from the drop down box, the action will complete... ie: you CAN delete entries.

    Looking at Firebug the following javascript errors are noted in the console:

    "NetworkError: 404 Not Found - http://dev.unionsnsw.org.au/wordpress/wp-includes/js/wp-ajax-response.dev.js"
    "NetworkError: 404 Not Found - http://dev.unionsnsw.org.au/wordpress/wp-includes/js/wp-lists.dev.js"
    "NetworkError: 404 Not Found - http://dev.unionsnsw.org.au/wordpress/wp-includes/js/wp-ajax-response.dev.js"
    TypeError: jQuery(...).wpList is not a function
    [Break On This Error]
    var list = jQuery("#gf_entry_list").wpList( { alt: 'Entry List'} );

    Posted 9 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  3. David Peralty

    I've asked a developer to look into this. If there is anything else either of you can think of that might help us troubleshoot this, that would be great.

    Posted 9 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  4. We are working on getting this resolved and will have a new version coming out today.

    Posted 9 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  5. Awesome news! Thanks guys!

    Posted 9 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  6. David Peralty

    The new release is out and should fix this issue.

    Posted 9 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  7. Bizarrely, this update is only showing on one of my sites. Even manually telling it to fetch updates doesn't show it?

    Posted 9 years ago on Thursday December 13, 2012 | Permalink
  8. It's related to the frequency of the polling and when the update server was last polled. You can always download and install manually, or check again and you should see the available updates. I believe the checking interval is 12 hours.

    Posted 9 years ago on Thursday December 13, 2012 | Permalink
  9. Got it! Thanks!

    Posted 9 years ago on Thursday December 13, 2012 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.