PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Check boxes lose their values on submit

  1. Pynchros
    Member

    I have a form that is used to collect a referral for our service. The first question on the form is a checkbox group with 5 possible selections. No matter what selections I make, when I submit the form I am presented with an error (this is a required field) and all the selections I made are unchecked. If I re-check them and re-submit, the form works fine.

    There are other forms on this site that work appropriately.

    The form can be found at http://ohs.symantry.com/resources/referral-for-intervention-services/

    Posted 6 years ago on Thursday July 11, 2013 | Permalink
  2. Richard Vav
    Administrator

    Hi,

    I just submitted the form without experiencing any issues with the checkbox group using chrome 27, which browser and version are you using and have you tested it in any other browsers?

    Regards,
    Richard

    Posted 6 years ago on Thursday July 11, 2013 | Permalink
  3. Pynchros
    Member

    Hi Richard and thanks for looking into this. I am using Chrome on Windows 8/x64. I had not tried it in Firefox or IE so I'll do that. Thanks for the suggestion.

    Bob

    Posted 6 years ago on Thursday July 11, 2013 | Permalink
  4. Bob, are you using auto-fill in Chrome? There is a known bug in v.27 that will be getting corrected in v.28 where when using auto-fill radio and checkbox items that were selected prior to using autofill clear the selection(s).

    Posted 6 years ago on Thursday July 11, 2013 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.