PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Conditional logic not working at all

  1. hi - admittedly, my first gravity form, but the conditional logic doesn't work.

    After reading other forum entries I have checked where the JQuery is loading, and it is in the header (not footer) - so can't be that reason.

    I have loaded it on a product Shopp page - if this makes any difference (Shopp is an e-commerce plugin). It is only on these pages that I want to use a gravity form (or have had reason to use it).

    I have, however, checked the form on a regular post page, but the conditional logic doesn't work there, either.

    After setting the form up I checked it in the gravity preview window, where the conditional logic does work.

    Any advice would be appreciated.

    Thanks

    Posted 9 years ago on Saturday March 2, 2013 | Permalink
  2. Based on a previous forum entry that didn't say this but had me think ... I removed a 'hidden' field type I had included - and now the conditional logic works.

    I need that hidden field, however, to tell me from which page the form was sent.

    Is there some other way I can do this without jeopardising the conditional logic?

    Advise would be appreciated. Thank you.

    Posted 9 years ago on Saturday March 2, 2013 | Permalink
  3. Richard Vav
    Administrator

    Can you post a link to a page containing the form with conditional logic and hidden field

    Posted 9 years ago on Saturday March 2, 2013 | Permalink
  4. Thanks richardvav for your helpful response. I managed to resolve it, however, and all is okay (by placing the hidden field at the end, everything works as expected).

    Posted 9 years ago on Thursday March 7, 2013 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.