PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Database & Advanced Custom Fields Problem

  1. Vitor Argos
    Member

    Hello Guys,

    I`m having a problem when I activate the Gravity Forms Plugin, when the debug mode is enabled I see the following errors: http://screencast.com/t/PFKDzNldz it makes the website really slow even if I disable the debug mode of course. This issue only happens when I have the Gravity Forms active.

    I`m using a really old vesion of the Advanced Custom FIelds Plugin and whenever the Gravity Forms is active all the pages previously created with the plugin go missing.

    I really need help with this, I can say that I tried many things already trying to solve this problem:

    Update the plugin;
    Optimize database;
    Contact Hosting Company;
    Disable plugins;
    Disable theme;
    Update WordPress;
    Downgrade both plugins;

    Will look for an answer here.

    All the best!

    Posted 8 years ago on Thursday April 4, 2013 | Permalink
  2. Vitor Argos
    Member

    Hey guys,

    I managed to fix this issue, it had nothing to do with Gravity Forms so I`m sorry about the inconvenience.

    For anyone having a similar problem this article helped: http://www.techmesto.com/solving-wordpress-mysql-gone-error/#lightbox/0/

    This is probably not the best solution since it involves editing the WP core files but given the fact that it worked I believe that the problem has to do with my hosting company and unfortunately they suck just like many other hosting companies around.

    Posted 8 years ago on Monday April 8, 2013 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.