PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Email notification not sending on ONE of my many forms. So weird.

  1. Hi there -
    Gravity forms has been awesome....until right now. Yesterday I set up three new forms EXACTLY the same way (I have triple-checked). I tested them this morning, using the same email address as the 'test user' for all three. For two of them the 'user' (me) received the proper email notification that I had set up. But this one particular form is simply NOT sending the email notification like the other two and I am stumped. All the settings are the same. It does show the confirmation message, as it should, but the email never arrives. And it's not in my junk folder. The entries show up, too - but the email is not being sent. Help! What can I do?
    Thank-you. Other than this, I love this plugin dearly.
    -Nicole

    Posted 7 years ago on Sunday June 26, 2011 | Permalink
  2. Is the Send To email address the same on all 3?

    Is the issue with the Admin Notification, the User Notification or both?

    Posted 7 years ago on Monday June 27, 2011 | Permalink
  3. Hi, Carl -
    The problem was with the User Notification - and, for some reason, it seems to have resolved on its own this morning when I tried again. I didn't change anything! The send-to address was always the same. Weird - but I'm glad it's fixed.

    Thank-you for responding to me! I really do love Gravity Forms!
    Have a great day -
    Nicole

    Posted 7 years ago on Monday June 27, 2011 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.