PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Flaky behavior with conditional logic + checkbox fields

  1. http://66.147.242.84/~walkerwo/get-started/

    I've got some conditional logic on this form that is set to hide the top Estimated Budget field if either of the top two check boxes above are selected (New product... Pre-Existing product..)

    However, this doesn't work as expected. It will sorta work if you choose one of the top two checkboxes and then click on any of the other 3 checkboxes.. But it doesn't seem to be calculating the conditional logic properly... Any ideas?

    Posted 7 years ago on Wednesday November 2, 2011 | Permalink
  2. Hi innovatagroup,

    1 - Check and make sure you have the "any" option selected rather than the "all".
    2 - If you already have that selected, would you mind sharing a WP login with me so I can take a peek at your setup? david@rocketgenius.com

    Posted 7 years ago on Wednesday November 2, 2011 | Permalink
  3. David,
    I'll send you a login in a sec -- thanks for taking a look.

    Posted 7 years ago on Thursday November 3, 2011 | Permalink
  4. Hi Greg, this appears to be a conflict with some of the custom jQuery you are using. I've sent some instructions on a possible solution in response to the email you've sent with your login credentials. I'm going to go ahead and close this topic and we'll continue to debug via the email chain if required. :)

    Posted 7 years ago on Thursday November 3, 2011 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.