PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Form will submit but is not recorded and no e-mails are received

  1. mishimasan
    Member

    Hi guys,

    I've read the support forum for any kind of similar instance, and the only one I can find is this one:
    http://www.gravityhelp.com/forums/topic/form-not-submitting

    Basically, I've been using Gravity Forms on multiple sites now for some time and I have a good understanding of how to use them and set them up properly.

    We have 3 forms over at http://www.hotelinmarbella.eu/ and none of them are recording submissions, nor are sending out confirmation e-mail addresses even though notifications have been configured. The only confirmation we get is on the thank you page where it seems as if the form has actually gone through successfully.

    It's such a weird problem. I just simply cannot get it to work. Would you like to have my login details just to double-check anything?

    P.S. We're running this domain off a Hostgator account on a shared host, where we also have many other accounts set up that are running Gravity Forms perfectly.

    Cheers,
    Clément

    Posted 8 years ago on Thursday July 5, 2012 | Permalink
  2. Hey Clément,

    Can you send me a WP Admin login to rob@rocketgenius.com so I can take a look? Please reference this post in your email.

    Posted 8 years ago on Thursday July 5, 2012 | Permalink
  3. mishimasan
    Member

    Hi Rob,

    You should have the Wordpress credentials e-mailed to you now.

    Thanks for the quick response. Hopefully this isn't a complex issue.

    Cheers,
    Clément

    P.S. Please also note that the views recorded for each of the three forms, are way, way exaggerated. I don't know how they show those large numbers—the site was only launched recently and we've had hardly any traffic.

    Posted 8 years ago on Thursday July 5, 2012 | Permalink
  4. Looks like Akismet is spamming the entries: Screenshot

    You can turn that setting to off on the Gravity Forms settings page.

    Posted 8 years ago on Thursday July 5, 2012 | Permalink
  5. Hi,
    I have a similar problem, when submit the form, it appears in the entries page, but not is sending out the confirmation e-mail. The notifications page have been configured with a valid e-mail.
    I´m working with wordpress 3.3.2
    Thanks for your support.

    Posted 8 years ago on Monday July 9, 2012 | Permalink
  6. Your issue is different, clickassure. You have an issue with notifications not arriving. Please try installing and configuring the WP Mail SMTP plugin to make mail delivery from your server more reliable.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-mail-smtp/

    Posted 8 years ago on Tuesday July 10, 2012 | Permalink
  7. mishimasan
    Member

    Thanks for your help, Chris. It has worked! The forms are working again, now.

    Cheers!

    Posted 8 years ago on Sunday July 15, 2012 | Permalink
  8. Glad you got that sorted out. Since mishimasan's issue was resolved I am going to close this topic.

    Posted 8 years ago on Monday July 16, 2012 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.