PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Forms Import Not Functioning On Multi-Site Setup

  1. Hello,

    I'm trying to import a gravity form into an already existing site on a multi-site network.

    I get a successful form import message, but when I go to the edit forms page, there are no forms.

    Here's a quick screencast showing the issue:
    http://screencast.com/t/3YqlDmray

    Also, I've added the WP-Config.php options to add the form to newly created sites and I tested that... it also does not work.

    Thanks!

    Posted 8 years ago on Thursday August 16, 2012 | Permalink
  2. It could be that there is a problem with that one exported form. Can you import it into a non multi-site WordPress installation? Can you email that XML to chris@rocketgenius.com and I will try to import it on a single site installation and see what my experience is. Thank you.

    Posted 8 years ago on Friday August 17, 2012 | Permalink
  3. Hey Chris,

    Email has been sent. I haven't yet tried importing it to a single site install. I'll try that and let you know how it goes.

    Richard

    Posted 8 years ago on Friday August 17, 2012 | Permalink
  4. I can confirm that the form import works great on a single site install. I also tested this on a separate multi-site install and it imported fine. So the problem is specific to this site. What should I try on this site since the site seems to be the issue and not the form itself.

    Here are the site's details:

    ### Begin System Info ###

    Child Theme: N/A

    Multi-site: Yes/Sub-Folder

    SITE_URL: http://docs4hire.co/nameforcampaign
    HOME_URL: http://docs4hire.co/nameforcampaign

    Headway Version: 3.2.5
    WordPress Version: 3.4.1

    PHP Version: 5.2.13
    MySQL Version: 5.0.77-log
    Web Server Info: Apache/2.2
    GD Support: Yes

    PHP Memory Limit: 256M
    PHP Post Max Size: 128M

    WP_DEBUG: Disabled
    Debug Mode: Disabled

    Show On Front: posts
    Page On Front: 0
    Page For Posts: 0

    Responsive Grid: Disabled

    Caching Allowed: Yes
    Caching Plugin: No caching plugin active

    SEO Plugin: No SEO plugin active

    Operating System: Mac
    Browser: Apple Safari
    Browser Version: 6.0

    Full User Agent:
    Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_8) AppleWebKit/536.25 (KHTML, like Gecko) Version/6.0 Safari/536.25

    ACTIVE PLUGINS:

    Gravity Forms 1.6.5.1
    http://www.gravityforms.com

    PizazzWP GalleryPlus (Headway 3 Block) 1.5.12
    http://pizazzwp.com

    Utility Block 1.0.1
    http://www.headwaylabs.com

    ### End System Info ###

    Posted 8 years ago on Friday August 17, 2012 | Permalink
  5. You can start by checking for theme and plugin conflicts on the site where it's a problem http://rkt.gs/testing

    Posted 8 years ago on Saturday August 18, 2012 | Permalink
  6. Hey Chris,

    Sorry for the delay, I was out of town for a few days.

    I've checked the form import on one of the Multi-Site Sub sites with Twenty Ten active and only Gravity forms on.... same issue. I get the success message and then there are no forms to edit.

    Posted 8 years ago on Wednesday August 22, 2012 | Permalink
  7. I just double checked with all network activated plugins turned off. Issue still applies.

    Posted 8 years ago on Wednesday August 22, 2012 | Permalink
  8. Hi Chris, I am also experiencing this issue. Can you please assist. I have a form and when I try to import it gives me the import successful, but nothing shows up. I am also on wordpress mulitsite.

    Posted 7 years ago on Monday December 10, 2012 | Permalink
  9. To add , I really do need this to work as soon as possible since the site is live and creating new subsites is not possible since they depend on 6 forms for most of their pages.

    Many thanks Chris and support to your quick attention to this.

    Posted 7 years ago on Monday December 10, 2012 | Permalink
  10. jacqdesign
    Member

    I have the same exact problem. Can someone help us out here?

    Posted 7 years ago on Friday April 5, 2013 | Permalink
  11. jacqdesign
    Member

    I also tried turning off all the other plugins, then just with GF activated, it won't even let me create new forms.

    "There was an error while saving your form. Please contact our support team."

    Posted 7 years ago on Friday April 5, 2013 | Permalink
  12. David Peralty

    Can you switch to the default WP theme to check to see if it is a theme conflict?

    Posted 7 years ago on Friday April 5, 2013 | Permalink
  13. jacqdesign
    Member

    Hi David,

    Tried that too, did not work... same error message.

    Posted 7 years ago on Friday April 5, 2013 | Permalink