PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Forms Made, Most Not Showing

  1. http://vfpgolf.com/register/
    This form DOES work and it has conditional logic.

    http://vfpgolf.com/medium-tee-box-banner-sponsorship/
    This form does NOT work and it does not have conditional logic.

    I have the newest versions of Wordpress, Cart66, and Gravity Forms, and I have no other plugins installed.

    I uninstalled Authorize.net.

    I have the conflict mode checked to Yes.

    I have ajax unchecked.

    I have checked the theme, and the same problems occur in the 12 Theme.

    This plugin is so frustrating. Some of the forms work perfectly when attached to a cart66 product, and the rest of them don't work at all. I tried inserting the form by itself, not attached to a product, and the same result. The title of the form shows and the submit button shows, but none of my fields show.

    Please help me not completely lose faith in this plugin. I want it to work, but so far it's too unpredictable and doesn't work most of the time.

    Posted 7 years ago on Monday July 1, 2013 | Permalink
  2. Richard Vav
    Administrator

    Hello,

    Can you please check the fields on your form again as http://vfpgolf.com/medium-tee-box-banner-sponsorship/ does have conditional logic enabled, you can tell becuase the conditional_logic.js file is included on the page and by checking the script beneath the form when viewing the page source code.

    It looks like conditional logic has been enabled on the section break, when conditional logic is enabled on a section break all fields located below it will also be hidden up to the next section break.

    Posted 7 years ago on Monday July 1, 2013 | Permalink
  3. MANY MANY MANY Thanks for a quick response.. And a solution! I did not realize conditional logic was enabled on all of the section headings, but that was the problem.

    THANK YOU!!!! :)

    Posted 7 years ago on Monday July 1, 2013 | Permalink
  4. Richard Vav
    Administrator

    You're welcome, glad to help and thanks for the update

    Posted 7 years ago on Tuesday July 2, 2013 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.