PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Gravity translations disappear

  1. Not sure if it's a bug/issue with Gravity or the Shopplugin, but the translationfiles are not being pulled in when Shopplugin is activated - also with an active .mo.

    Any clue why it does that?

    p.s. having a download section added for all the translation files would come in very handy as apposed to sifting through the forums :)

    Posted 12 years ago on Thursday October 8, 2009 | Permalink
  2. Nope, have not encountered this before. The question is if it's a bug on our end or Shopp's end.

    So if you deactivate Shop it works fine and if you deactive Gravity Forms it works fine but with both together what happens? No translations load or just Gravity Forms translations don't load?

    Posted 12 years ago on Thursday October 8, 2009 | Permalink
  3. Forgot to mention, on the translation files I agree. After 1.2 comes out of beta we will add a section to the download page that makes translation files available if they exist.

    Posted 12 years ago on Thursday October 8, 2009 | Permalink
  4. Odd.. I have updated all files, both Shopp and Gravity, and now everything works perfect!
    Strange this is though I have to re-enter the activation key ..

    Posted 12 years ago on Friday October 9, 2009 | Permalink