PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Image field doesn't set featured image

  1. yoramzara
    Member

    Hello,
    After updating to 1.7 my form started to work weird. Its "Image" type field is set to make uploaded image featured for the post created by the form, but it does it just partly. After submitting the post data (along with the image), image does appear in "Thumbnail" column at WP Dashboard, but when you go to Edit Post screen featured image metabox shows that it is not set.
    What happened, could GF developers fix this?

    Posted 6 years ago on Thursday April 25, 2013 | Permalink
  2. yoramzara
    Member

    ?

    Posted 6 years ago on Monday April 29, 2013 | Permalink
  3. David Peralty
    Administrator

    Can you give me more information please? I don't know what you mean by the "Thumbnail column at WP Dashboard"

    Was it working before? Are you using any functions or PHP to make it the featured image?

    Posted 6 years ago on Monday April 29, 2013 | Permalink
  4. yoramzara
    Member

    Thumbnail column is implemented by custom function. (It calls for '_thumbnail_id' as post meta field and then shows the image based on that variable.)
    I have JetPack installed that works with that meta field. Could it cause the problem with attaching images as featured at Gravity Forms?

    Posted 6 years ago on Tuesday April 30, 2013 | Permalink
  5. yoramzara
    Member

    So, uhm, any solution here?

    Posted 6 years ago on Thursday May 2, 2013 | Permalink