PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Label alignment varies on homepage and subpage

  1. Anonymous
    Unregistered

    I'm pulling the same exact form in a lightbox on the homepage (http://bit.ly/uifPaY - widgeted area) and a subpage (http://bit.ly/vrunZN - content area). => click on the 'sign up' button to see.

    As you can see on the subpage, I set the Label Placement to "Left aligned".
    The exact same form on the homepage however doesn't reflect the setting and neither the text-formatting and alignement ('First Name' and 'Last Name' is next to the input field not below.
    I can't get my head around why. Please help.

    Just FYI it def. doesn't have anything to do with the lightbox, because the same problem occurs when I place the form on the page and not in the lightbox.

    Please help!!
    Thanks.

    Posted 10 years ago on Monday December 12, 2011 | Permalink
  2. Looks like your home page isn't loading the gravity forms styles so you probably need to enqueue them:

    http://www.gravityhelp.com/documentation/page/Gravity_form_enqueue_scripts

    Posted 10 years ago on Monday December 12, 2011 | Permalink
  3. Anonymous
    Unregistered

    Thanks so much Rob, that did exactly the trick!!! Awesome!

    Posted 10 years ago on Tuesday December 13, 2011 | Permalink
  4. Great! Glad to help.

    Posted 10 years ago on Tuesday December 13, 2011 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.