PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Missing entries in GF lead but it is available in the Database

  1. enclave
    Member

    Hi there,

    Recently, we have discovered a bug. Below is the case:

    1. We have received an email notification (form lead) for the GF ID=1
    2. However, we can't seems to see it on the list of GF Entries for that particular form ID
    3. We went on the PHPMySQL to do a search
    4. We found the data for the lead related to the notification

    We have recorded the instance here: http://screencast.com/t/4HOg0f06X1

    Let me know how do we can make sure this is not happening again.

    Cheers!

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  2. Are you using any caching plugins? Cache will cause things like this to happen.

    Also, which version of WordPress and Gravity Forms are you using?

    Finally, did you do any search and replace or direct editing of the forms in the database? I recall you had a network of sites where you wanted to make bulk edits. Maybe something in the editing process has affected the entries.

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  3. enclave
    Member

    Hi Chris,

    1. We are not using any caching plugins for the network.

    2. We will keep the GF updated all the time. We just updated the plugin to the latest and it fixed the issue. That's weird. May I know what may cause this?

    3. We didn't went on to do the Search and Replace.

    Once you've answered the #2, you can mark this ticket as resolved.

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  4. I will ask the development team about #2. What version of Gravity Forms and WordPress were you running when you were experiencing the problem?

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  5. enclave
    Member

    Hi Chris,

    It's v1.6.1

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  6. What version of WordPress were you using with that version of Gravity Forms?

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  7. enclave
    Member

    WP version:
    3.4.2

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  8. It will be hard to troubleshoot with those old versions, but the issue has not been reported before and is not common. We always suggest staying up to date with WordPress and Gravity Forms releases to minimize problems.

    Posted 6 years ago on Wednesday December 19, 2012 | Permalink
  9. enclave
    Member

    Alright. I'll keep you updated if this is happening again.

    You can mark this as closed.

    Feature request: Enable debug mode so that we can report for issues with the error.

    Posted 6 years ago on Thursday December 20, 2012 | Permalink
  10. @enclave, I have an alpha release of a logging add-on which may help you resolve issues such as these in the future. Please email me at chris@rocketgenius.com and I will share it with you. Please be sure to reference this topic when you email so I know who I'm talking to. Thank you.

    Posted 6 years ago on Thursday December 20, 2012 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.