PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

New update completely breaks site.

  1. All pages that were SSL'ed return a blank page when accessed. I forced SSL for my admin pages so naturally this is a problem. When I remove the wordpress https plugin the pages still return blanks. If I disable all plugins I can access the admin dashboard but going anywhere else returns a blank page.

    I have 22 writers waking up in three and a half hours. I need some support on this asap.

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  2. https://legiblecontent.com/order-now/

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  3. And yes I tried completely deleting gravity forms and re-uploading a fresh copy. No dice.

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  4. Ah downgrading seems to have worked. Guess no new version for me :(

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  5. I'm having the same problem Although not with SSL but I do get a blank screen after submitting a form. Plus, the #gforms_confirmation_message is empty.

    Where did you download a previous version from?

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  6. I just had it kicking around on my computer from when i first installed it.

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  7. It also broke my strx floating sidebar >.<

    Super annoying.

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  8. Fixed the sidebar and I sent you a link to the old version voltronik. (to your company email)

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  9. David Peralty
    Administrator

    By rolling back to the previous version, you've taken away our ability to walk through what might be causing this. I'll send a note to our developers to test the latest version with SSL, but if they can't re-create your issue, then only troubleshooting it on your specific installation will help us find the unique circumstances that lead to your problem.

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  10. Well. I can hit upgrade again this weekend and see if the problem persists if you guys cannot recreate it.

    It also seems to have broken my posting from gravity forms to Asana.

    Posted 7 years ago on Tuesday December 11, 2012 | Permalink
  11. @lexicon, this page is loading fine for me now:
    https://legiblecontent.com/order-now/

    Posted 7 years ago on Monday December 17, 2012 | Permalink