PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Next button not working in IE

  1. icondev
    Member

    My form is here: http://maricopashuttle.com/non-airport-reservations.

    I'm not sure when this problem started but it was recently. The next button does nothing in IE10, so I'd assume the same for IE8 and IE9.

    I have been searching the forums and internet extensively to find the problem or a solution, and have tried the following: Changing the theme to default WP, disabling all plugins one by one, updating jQuery to latest version, making sure there is only 1 call to latest jQuery, testing form in preview mode. This problem occurs for all my forms on all pages.

    Any help would be greatly appreciated!

    Posted 9 years ago on Thursday May 16, 2013 | Permalink
  2. David Peralty

    Does the problem occur on the form preview as well? Are you using the latest Gravity Forms and WordPress versions?

    Posted 9 years ago on Thursday May 16, 2013 | Permalink
  3. David Peralty

    It looks like the problem is that you are using a REALLY old version of JQuery -

    <script src="/js/libs/jquery-1.6.2.min.js" type="text/javascript"></script>

    Can you change your theme to default WordPress theme so we can test again?

    Posted 9 years ago on Thursday May 16, 2013 | Permalink
  4. icondev
    Member

    Hi David, my bad, I actually updated the jQuery file itself to 1.8.3 without changing the filename. I know it is bad practice and I should've mentioned it. I can also try changing to default Wordpress. Thanks for the prompt reply!

    Posted 9 years ago on Thursday May 16, 2013 | Permalink
  5. icondev
    Member

    I am using the latest Gravity Forms and Wordpress. I am also using a Gravity Forms+Stripe plugin.

    Posted 9 years ago on Thursday May 16, 2013 | Permalink
  6. David Peralty

    Does the problem occur on the form preview as well?

    Posted 9 years ago on Thursday May 16, 2013 | Permalink