PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

NextGen Gallery and Gravity Forms

  1. Theme: Headway 2.0.4

    Akismet 2.4.0
    Gravity Forms 1.4.5

    I turned off everything but the two plugins above and then tried adding the latest version of NextGen Gallery

    NextGEN Gallery 1.6.2

    Activate the plugin and I get a blank screen. Delete NextGen gallery via ftp and everything works again.

    So then I did it the other way around. I deactivated Gravity Forms and installed NextGen, which worked and then activated Gravity Forms. Same thing, blank screen.

    I think I have a similar configuration working elsewhere so I'm not sure what the issue is. NextGen being really popular and working everywhere else I have put it, I'm not sure whats up here.

    Posted 10 years ago on Wednesday November 24, 2010 | Permalink
  2. Sounds like a PHP Memory issue. Sounds like you are running out of available PHP Memory which is why you are getting the blank screen when you try to activate Gravity Forms and the new version of NextGEN Gallery at the same time. You need to increase the available PHP Memory on that site and that should solve the issue.

    Posted 10 years ago on Wednesday November 24, 2010 | Permalink
  3. :( Thanks Carl. I didn't even have an .htaccess on this site.

    Embarrassing.

    I'll try harder next time.

    Posted 10 years ago on Wednesday November 24, 2010 | Permalink