PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Notification to Administrator is not sending

  1. Mato
    Member

    Dear friends,
    notification to administrator functionality does not work for my standard WP 3.2.1 site ( http://w3fusionmarketing.com/test/ ) .
    But for my WP 3.2.1 multisite with exact same configuration, all notifications work ok.
    Where could be a problem?
    Thanks a lot,
    Martin

    Posted 10 years ago on Monday November 7, 2011 | Permalink
  2. Hi Mato,

    Are these sites on the same server? Did you confirm that the admin email address is correct? Are you receiving any other WordPress emails at the admin email address (ie New User signup)?

    Posted 10 years ago on Monday November 7, 2011 | Permalink
  3. Mato
    Member

    Hi David,
    yes for every of your questions.
    Even if I change my admin address to the other one, notifications are not received:-(
    Thanks,
    Martin

    Posted 10 years ago on Monday November 7, 2011 | Permalink
  4. Mato
    Member

    Hi David,
    I investigated the issue a little bit more.
    If I well remember, I de-activated automatic WordPress notifications and I am using WPMU Membership Communications Emails. I did not like the original emails to my members and I replaced them by my specific emails.
    And this probably could de-actvate also your email notifications to administrator. Am I right?
    Thanks,
    Martin

    Posted 10 years ago on Tuesday November 8, 2011 | Permalink
  5. It's possible other plugins can interfere, yes. Depending on how they manipulate the WordPress wp_mail function and if they apply filters to it.

    Do the User Notifications work? Is it only the Admin Notifications that don't work? Have you tested using different email addresses that use unrelated domain names such as a @gmail.com or @yahoo.com email address?

    If the User Notifications are working and the Admin Notifications are not then it's not an email issue, it's going to be related to where you are sending the email. If emails aren't being received to an email that uses the same domain name as the site, it's going to be a web server configuration issue.

    Posted 10 years ago on Tuesday November 8, 2011 | Permalink