PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Receiving Multiple Duplicate Notifications following plugin update

  1. wraycodesign
    Member

    Ever since I upgraded the WP GF plugin a couple of days ago, I'm getting multiple duplicate notifications of form submissions. Any ideas?

    Posted 9 years ago on Monday March 5, 2012 | Permalink
  2. Are you receiving the duplicate notifications for every form and for every submission or is it just randomly happening here and there?

    Posted 9 years ago on Tuesday March 6, 2012 | Permalink
  3. wraycodesign
    Member

    From what I can tell most of them are duplicating...but not always the same amount of duplicates...some 3, some 6, some 10...haven't made exact counts.

    Posted 9 years ago on Tuesday March 6, 2012 | Permalink
  4. Have you tried testing for a plugin conflict yet?

    http://www.gravityhelp.com/documentation/page/Testing_for_a_Theme/Plugin_Conflict

    In the past duplicate emails have been the result of a conflict cause by other plugins. Let me know what you find out there.

    Posted 9 years ago on Tuesday March 6, 2012 | Permalink
  5. wraycodesign
    Member

    I haven't added any new plugins in awhile. Just updated some of them...

    Posted 9 years ago on Wednesday March 7, 2012 | Permalink
  6. wraycodesign
    Member

    ok I figured out that it's not the form causing the duplicate submissions, it's people repeatedly clicking because the form isn't showing the response message anymore...so they don't know they've actually submitted the form. That's why the duplicate numbers seemed random.

    Posted 9 years ago on Friday March 9, 2012 | Permalink
  7. This is driving me mad. I keep getting two forms for everything. Is it people clicking again?

    Posted 9 years ago on Wednesday March 21, 2012 | Permalink
  8. hellothere03
    Member

    I am having the same problem and it never used to occur before....It happened only after I updated the forms...Can anyone create an update to fix this?

    Posted 9 years ago on Tuesday September 4, 2012 | Permalink
  9. @hellothere03, I am going to close this old topic and focus support on your issue in your new topic. Thank you.

    Posted 9 years ago on Tuesday September 4, 2012 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.