PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Some forms work, some forms don't

  1. Hi there,

    We're using the iNove theme (yes, I know...planning a big shift next year), and when I upgraded Gravity Forms, some of our forms stopped working. Some still work though. I have deactivated all the plugins to check for conflict, switched to Twenty Eleven, downgraded to the older gravity forms...and still, the problem persists.

    Please help!

    Most of our forms are used in-house and are set to private, but here's a public one:

    http://www.bloorgroup.com/briefings/request-a-briefing/

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  2. David Peralty
    Administrator

    So did all of the forms work until recently? Which version of Gravity Forms and WordPress are you using?

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  3. David Peralty
    Administrator

    When I inspect the page with Google Chrome, and go to Console, it shows a bunch of "failed to load" messages including some for Gravity Forms.

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  4. Right now we're using WP 3.5 and GF 1.6.1. When the problem started, we were using the previous version of WP and the latest version of GF. And I down graded the theme to the previous version, iNove 1.4.5.

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  5. David Peralty
    Administrator

    Yes, but for some reason, things like http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/gravityforms/js/gravityforms.js?ver=1.6.10 aren't loading. It just 404's. Can you check to make sure that file exists, and look for the source of this issue please?

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  6. That specific file is not in the GF folder. Just .../js/gravityforms.js.

    Here is a link to a form that does work: http://www.bloorgroup.com/contractor-engaged/

    I have no idea what is causing the issue. I did the first GF upgrade from WP, then downgraded via FTP, then installed the new version via FTP. Maybe something went wrong there?

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  7. David Peralty
    Administrator

    Are you running a caching plugin of any kind?

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  8. David Peralty
    Administrator

    And I just got a 404 trying to go to http://www.bloorgroup.com/contractor-engaged/

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  9. Yes, W3 Total Cache.

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  10. David Peralty
    Administrator

    Can you clear the cache and then disable it? You might be having issues due to the cache.

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  11. No, that didn't work.

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  12. David Peralty
    Administrator

    I'm still unable to bring up the page you linked me to, and I get a 404.

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  13. David Peralty
    Administrator

    For Example, on this page: http://www.bloorgroup.com/contact-us/

    I get the following errors:
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/widgets/widgets.css?ver=20121003
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/seo-alrp/css/slidebox-light.css?ver=3.5
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/shutter/shutter-reloaded.css?ver=1.3.4
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/css/nggallery.css?ver=1.0.0
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/gravityforms/css/forms.css?ver=1.6.10
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/seo-alrp/js/slidebox.js?ver=3.5
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/download-monitor/page-addon/styles.css?ver=3.5
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/js/ngg.slideshow.min.js?ver=1.06
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/jetpack/modules/wpgroho.js?ver=3.5
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/js/jquery.cycle.all.min.js?ver=2.9995
    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/shutter/shutter-reloaded.js?ver=1.3.3

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  14. Sooooo, any ideas?

    It's possible you can't view the Contractor Engaged form because the page is set to private. However, oddly, and probably related, I am unable to change the visibility of the page.

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  15. On the contractor engaged page, it returns the same 404s as above, with this additional GF-related error:

    http://www.bloorgroup.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/js/jquery.cycle.all.min.js?ver=2.9995

    Yet the form displays and functions.

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink
  16. David Peralty
    Administrator

    I'm sorry, but the errors you are experiencing aren't Gravity Forms errors currently. You need to sort out the file issues you currently have. I would suggest going through our normal troubleshooting steps first:

    http://www.gravityhelp.com/documentation/page/Testing_for_a_Theme/Plugin_Conflict

    To see if that helps at all, but something has gone wrong with your caching or something that has lead to this problem. You might need to look at a PHP error log to see what is going on, or go in through FTP and remove the cache if it wasn't truly deleted. There are too many other errors to even begin working on Gravity Forms.

    Posted 7 years ago on Wednesday December 12, 2012 | Permalink