PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Submit botton disappears with new tags

  1. Hi,

    I have a large form using GF and the plugin that allows GF to store from a form into a new custom post type. The problem I'm experiencing is the submit button is unreachable when in a text field, I add several tags to a taxonomy, so the form becomes larger than the embed code and then the submit button is not reachable.

    A link to the screenshot of the the situation can be found here: http://dev.startics.com/elance/welti/temp/Picture%2022.png

    So, when the number of tags increase and new lines (within the same tag container) are needed, the form grows bigger and the submit button becomes unreachable.

    Please help me solving this!

    Posted 8 years ago on Sunday June 10, 2012 | Permalink
  2. Please post a link to a page on your website where we can see this form in action. Thank you.

    Posted 8 years ago on Monday June 11, 2012 | Permalink
  3. http://www.swiss-car-auction.ch/handler-auction/

    if you register, i give you an account to see the form....

    thanks

    Posted 8 years ago on Monday June 11, 2012 | Permalink
  4. Thank you for the account. I was able to log in and begin my listing. Adding tags did indeed expand the box vertically, but the submit (register) button stayed visible. I am using Chrome 19 on Windows 7. In what browser are you experiencing this issue?

    Posted 8 years ago on Tuesday June 12, 2012 | Permalink
  5. IE 9

    Posted 8 years ago on Tuesday June 12, 2012 | Permalink
  6. @welti, I cannot create this problem in IE9 either. Can you capture a screencast of this rather than a static picture so we can see when and how it happens?

    Have you tried disabling other plugins and using the default theme to ensure this is not a plugin or theme conflict? http://www.gravityhelp.com/documentation/page/Testing_for_a_Theme/Plugin_Conflict

    Alternatively, can you see if this happens when you use the form preview?

    Finally, if it is happening in the form preview, please export the form as XML and email it to chris@rocketgenius.com

    Thank you

    Posted 8 years ago on Tuesday June 12, 2012 | Permalink
  7. i put some line of text under the "submit" button as workaround :-)

    Posted 8 years ago on Wednesday June 13, 2012 | Permalink
  8. OK, a work around is better than not working at all. Thanks for the update

    Posted 8 years ago on Wednesday June 13, 2012 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.