PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Upload Post Image button not working

  1. Hi

    I am new to all this,

    The Upload Post image button cannot be clicked.

    Basically, I have 2 images, one is a happy face and the other one is sad.

    What I do want to do is:
    The Form only has 4 yes/no questions.

    If q1 is yes, then go to q2, if no, then show the sad face.
    If q2 is yes, then go to q3, if no, then show the sad face.
    If q3 is no, then go to q4, if yes, then show the sad face.
    Q4 will be the final "happy" face based on the last selection

    I hope someone can help me sort this out.

    Thanks

    Paul

    Posted 6 years ago on Tuesday May 21, 2013 | Permalink
  2. David Peralty
    Administrator

    You would need to use Conditional logic for each of these cases. Create a HTML block with the HTML code for your unhappy face. Make it only show when any of the following are true: Q1 is no, Q2 is no, Q3 is no.

    Then have your questions show based on conditional logic where if Q1 is true, show Q2 and so on. Hope that helps!

    Posted 6 years ago on Tuesday May 21, 2013 | Permalink
  3. Hi David,

    Thank you for the reply. That worked. :)

    However, when I have put the form onto the homepage where I need it, the text for the options don't show. I.E yes and no. and neither does the text just underneath the picture

    Any advice would be greatly appreciated.

    If you need a link to the site; just let me know however it does involve sperm donation so you might be easily offended.

    Thanks

    Paul

    Posted 6 years ago on Wednesday May 22, 2013 | Permalink
  4. David Peralty
    Administrator

    Yes, please link to your form, as it is likely a theme CSS error causing your issue.

    Posted 6 years ago on Wednesday May 22, 2013 | Permalink
  5. Hi David

    Here is the link http://bit.ly/YZJnVC

    Thanks

    Paul

    Posted 6 years ago on Wednesday May 22, 2013 | Permalink
  6. David Peralty
    Administrator

    The reason the labels aren't showing:

    li {
    	font-size:0px;
    }

    In your style.css file. Very strange rule.

    Posted 6 years ago on Wednesday May 22, 2013 | Permalink
  7. Wow David,

    Thanks. I don't know what happened there.

    Paul

    Posted 6 years ago on Wednesday May 22, 2013 | Permalink