PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Using Advanced Fields In Post Body

  1. jtaylor
    Member

    Hello Sirs,

    I am trying to populate a Post Body field with the other custom fields on my form. For some reason, not all of the custom fields get inserted into the Post Body form. The ones that I'm having issues with are

    - Advanced Field: Name (First)
    - Advanced Field: Name (Last)
    - Advanced Field: Address (None of These)

    Would you please explain why the Post Body object will not allow me to add these items?

    Thank you in advance for your assistance!

    Posted 9 years ago on Tuesday September 21, 2010 | Permalink
  2. It's possible it's a bug but we won't know until we try to replicate this issue on our end. We will look into this issue and try to recreate it on our end.

    Posted 9 years ago on Wednesday September 22, 2010 | Permalink
  3. jtaylor
    Member

    Thank you Mr. Hancock! If you need any additional information from me, please do not hesitate to ask.

    Posted 9 years ago on Wednesday September 22, 2010 | Permalink
  4. tnorthcutt
    Member

    I'm also having a similar issue - any address fields (i.e. Address (City)) I try to add to the post body do not work.

    Posted 9 years ago on Friday September 24, 2010 | Permalink
  5. This is a bug that will be fixed in the 1.4.3 release which will be released as early as later today. So watch for the update.

    Posted 9 years ago on Friday September 24, 2010 | Permalink
  6. tnorthcutt
    Member

    Excellent, thanks for the update. I was able to get around the problem by viewing the source code on the edit form screen, and copying the relevant text (i.e. {Address (Street Address):9.1}).

    Posted 9 years ago on Friday September 24, 2010 | Permalink