PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

embeding a form

  1. I've used the add gravity form icon to embeded a form within a page. Here's the code and what was embeded on the page: [gravityform id="1" name="Test Form" title="false" description="false"]. I can view the page but the form does not appear.

    I've been able to view forms on this page with formbuilder and contact form 7. Can someone tell me why I can't view the gravity form?

    Thanks

    Posted 7 years ago on Monday August 13, 2012 | Permalink
  2. Can you post a link to your form.

    Posted 7 years ago on Monday August 13, 2012 | Permalink
  3. Hi,
    It finally started to appear on the page. Here is the link to the page.
    http://h125970.temppublish.com/new/individual-census-page-copy/

    Can you tell me how to put the checkboxes in 2 columns, not just one vertical column.
    Also, can you tell me why the address fields have no seperation between them and why the addresss labels appear to the right of the blank field/box?

    Thanks for responding.

    Posted 7 years ago on Monday August 13, 2012 | Permalink
  4. It looks like our stylesheet isn't getting output on the page. Do you have our CSS set to output on the Gravity Form's Settings page?

    Once you do that, the styling should clear up and then you can use our ready classes for the checkbox question you had:
    http://www.gravityhelp.com/documentation/page/CSS_Ready_Classes

    Posted 7 years ago on Monday August 13, 2012 | Permalink
  5. Rob, thanks for your assistance. I'm new at this so go easy. I've checked the Gravity Form's settings page and here what I've got. Both the output CSS and output HTML5 are set to "Yes". No-conflict mode is set to "off". Is this what you're talking about?

    Posted 7 years ago on Monday August 13, 2012 | Permalink
  6. Hmm - so it sounds like your theme is preventing the stylesheet from coming through. Could you send me a WP Admin login to rob@rocketgenius.com and reference this email so I can see if there are any suggestions/fixes I can offer you.

    Posted 7 years ago on Monday August 13, 2012 | Permalink
  7. Rob, I just sent you an email at rob@rocketgenius.com. Hope this is what you're looking for.

    Posted 7 years ago on Monday August 13, 2012 | Permalink