PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Pricing fields are not sent - Empty value entry

  1. frg004
    Member

    Hi !

    I've dynamically populated the 3 pricing fields depending on the product field (name, price,quantity).

    When I look in my form, the 3 variables have well been populated.
    The field "total" is also correct.

    But when I send the form and that I check the entries, the price is set to 0 and the total is 0 ! But it appeared correctly for the customer.

    I really don't know how to correct this problem ! Help please :-)

    Thank you !

    Version 1.6.12

    Posted 6 years ago on Monday March 25, 2013 | Permalink
  2. David Peralty
    Administrator

    Can you link to your form? Can you tell us more about the theme and plugins you are running? Can you try the following troubleshooting steps please? http://www.gravityhelp.com/documentation/page/Testing_for_a_Theme/Plugin_Conflict

    Posted 6 years ago on Monday March 25, 2013 | Permalink
  3. frg004
    Member

    Hi !

    I've managed to make it works.
    I think that I had created these fields before to update to version 1.6.12.
    I've recreated the fields and it works now :-)

    Thanks for your rapid support :-)

    Posted 6 years ago on Monday March 25, 2013 | Permalink
  4. Thank you for the update.

    Posted 6 years ago on Monday March 25, 2013 | Permalink