PLEASE NOTE: These forums are no longer utilized and are provided as an archive for informational purposes only. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Using Input Type Images and ajax loader dissappeared

  1. boala
    Member

    Hi,
    I used images for the next and previous button.. and whenever i enable images, the ajax spinner is disappeared. and if I disable images and use the default button type with text the ajax spinner becomes functional...
    Any solution ???

    Posted 10 years ago on Monday December 26, 2011 | Permalink
  2. Please post a link to your site or form page so we can help you. Thanks.

    Posted 10 years ago on Tuesday December 27, 2011 | Permalink
  3. Was there a solution to this? I have used images and the ajax spinner is missing except if on the last page and you hit previous then it shows up.
    http://www.irepairfactory.ca/

    Posted 9 years ago on Wednesday September 12, 2012 | Permalink
  4. I flagged this for the developers to take a look at. Thanks for bumping the topic.

    Posted 9 years ago on Friday September 14, 2012 | Permalink
  5. Hi @dwenaus, turns out this was a bug. I have a version where the problem has been fixed. If you would like it, please send an email to chris@rocketgenius.com and I will get the new version to you.

    For anyone else experiencing this issue, please send an email to chris@rocketgenius.com and include a link to your form and reference this post so I can get the bug fix to you.

    Thanks

    Posted 9 years ago on Friday September 14, 2012 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.